İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bahadır ERDEM, PERPA Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun YILDIRIM ve İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet ÜNAL ziyarette yer aldı.

İYİ Parti heyetini PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, PERPA yönetim ve denetleme kurulları üyeleri, Perpalı sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ve Perpalılar ağırladı.

PERPA B Blok Mithat YÜMLÜ Toplantı Salonundaki söyleşinin ardından PERPA Yönetimleri tarafından davetlilere hediye takdimleri yapıldı. Başkan Hacı DEMİR, PERPA Kooperatifi tarafından hazırlatılan ve İstanbul Ticaret Odası iş birliği ile yayımlanan "Perşembe Pazarı" kitabını hediye etti. Kitap Perşembe Pazarı'nın tarihini ve PERPA Ticaret Merkezi'nin kurulma öyküsünü anlatıyor. PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN Atatürk portreli saat takdim etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bahadır ERDEM parti heyetiyle birlikte Perpa esnafını dükkanlarında ziyaret etti.

ERDEM, ziyaret esnasında PERPA 8. Kat Atatürk Köşesinde bulunan Kız Teknik ve Mesleki Eğitim Öğretmenler Derneği’nin kermesine uğrayarak alışveriş yaptı. Kermes gelirleri, İstanbul’da meslek liselerinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak veriliyor.

Kermes haberini okumak için TIKLAYINIZ