PERPA Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından, aşağıda yer alan GÜNDEM uyarınca 25 Kasım 2023 Cumartesi günü, saat 11.00'de PERPA TİCARET MERKEZİ A Blok 14.kat Konferans Salonu Okmeydanı/Şişli/İstanbul adresinde OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI yapılmasına karar verilmiştir. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı adreste ve aynı gündem ile 09 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de yapılacaktır.

Sayın Üyelerimizin mutlaka iştirakleri, mazeretli olmaları halinde vekaletnamenin tanzimi ile vekaleten temsil edilmeleri gerekmektedir.

 Toplantı başlamadan önce, üyelerimiz salon girişinde üye numarasına göre hazırlanmış üye listelerini, kimlik belgelerini veya vekil iseler vekaletname ile birlikte kimlik belgelerini ibraz etmek suretiyle imza edecekler ve salona giriş için kendilerine ayrıca verilecek olan kooperatif kimlik kartlarını yakalarına takacaklardır.

Toplantı salonu kapıları, toplantı günü saat 10.00'dan itibaren açılacaktır. Gereksiz izdiham ve sıkışıklığı önlemek için bu saatten itibaren üyelerimizin teşrifi gerekmektedir.

Yıllardır birlik ve beraberlik içinde tüm zorlukları aşmış kooperatifimiz camiasının, olağanüstü genel kurulumuzu da başarı ile sonuçlandıracağına olan güvenimizi tekrarlar, olağanüstü genel kurulumuza teşriflerinizi rica ederiz.