Haber videosunu FACEBOOK SAYFAMIZDA İZLE INSTAGRAM SAYFAMIZDA İZLE

PERPA Genç İş İnsanları Platformu (PERGİP) PERPA 3. Geleneksel Ödüllü Satranç Etkinliği gerçekleşti.

PERPA B Blok Mithat Yümlü Toplantı Salonunda düzenlenen turnuvaya PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN destek verdi. PERGİP Üyeleri ve Perpalılar etkinlikte yer aldı.

45 oyuncu arasında eşleşme için kura çekimi ile başlayan turnuvaya sadece yetişkin değil çocuk ve gençler de ilgi gösterdi. Perpalılar, beyin jimnastiği yaparak birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Turnuva Hakem Fatih SARI idaresinde gerçekleşti. Satranç turnuvasının kazananı Adnan ŞENDUR, ikinci Engin ŞENALP, üçüncü Berkay EKİNCİ oldu. Turnuvanın büyük ödülü Cumhuriyet altınıydı. İkinci olan oyuncu yarım altın, üçüncü ise çeyrek altın kazandı. Kazananlara ödüllerini PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KARAKURT, PERGİP Başkanı Orhan DOĞAN ve turnuva hakemi Fatih SARI takdim etti.

4, 5, ve 6. olan oyuncular mansiyon ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca bütün yarışmacılar arasında kura çekimi yapılarak sürpriz ödüller verildi. Turnuvaya katılan çocuklara ve kadın yarışmacıya ise madalya takdim edildi.