HABERİN VİDEOSUNU SOSYAL MEDYAMIZDA İZLE FACEBOOK X INSTAGRAM LINKEDIN

PERPA Ticaret Merkezi’nin dış cephesini boyama çalışmaları başlıyor. PERPA A ve B Blok Yönetimlerinin birlikte yapacağı çalışma için PERPA A Blok'un da bütçe çalışmalarını tamamlamasının ardından hazırlıklar hız kazandı.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KARAKURT'un katkılarıyla Polisan ile iş birliği yapıldı. Yapılan barter anlaşmasıyla Polisan, PERPA’da ücretsiz reklam alanı karşılığında PERPA’nın dış cephe boyaması için ücretsiz boya sağladı. 700 teneke baz boya çalışmanın başlaması için hazır beklemektedir.

PERPA’nın ne renge boyanacağına ise kat malikleri karar verecek. PERPA B Blok Teknik Müdürü Burak ALTOP ve teknik servis personeli tarafından PERPA çizilip üç boyutlu yazıcı çıktısıyla hazırlanan PERPA Ticaret Merkezi maketinin her bir yüzü farklı renk seçenekleri ile boyandı. PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Selçuk ÇELİK, Başkan Yardımcısı Osman ARMAN, Genel Müdürü Vehbi ÖZGÖZ maketi ve renk tercihlerini inceledi. PERPA Ticaret Merkezi’nin marka değerine uygun renkler, PERPA Temsilciler Üst Kurulu tarafından seçildi. Maket Perpalıların beğenisine sunulacak. Perpalılar tarafından seçilen renkler arasından çoğunluğun tercihi doğrultusunda dış cephe boyanacak.