HABERİN VİDEOSUNU SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN İZLEYİN FACEBOOK INSTAGRAM LINKEDIN X

PERPA B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat: 11:00'de PERPA Ticaret Merkezi Mithat Yümlü Konferans Salonunda yüksek katılımla gerçekleşti. Genel kurula asalaten ve vekaleten olmak üzere toplam 1418 üye katıldı.

Perpa Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu ve denetleme kurulları ile Perpa temsilciler üst denetim kurulu üyesinin 2 yıl süre ile görev yapmak üzere seçimi kat malikleri tarafından gerçekleştirildi.

Genel Kurulun divan başkanlığını Erarslan ALKILIÇ, Başkan yardımcılığını Behsat YAZICI, Sayman Üyeliğini Salim ŞAKRAKDİL, Katip Üyeliğini Dilek Durmaz BAYRAK yaptı.

Mevcut PERPA Kooperatifi Yönetim Kurulu oy birliği ile PERPA B Blok Kat Malikleri Yönetim Kurulu olarak seçildi. 

PERPA Ticaret Merkezi B Blok 2024-2026 Dönemi Yönetim Kurulu

Yönetim Kurulu Başkanı Atakan YÜCEL

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan TAŞ

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel KAYAR

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selahattin ÇEKİÇ

Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bilant BAYLAN

Yönetim Kurulu Üyeleri:

İhsan KARTAL

Mehmet Sıddık ÖZKAN

Erarslan ALKILIÇ

Memet KAYA

Önder KAYABAŞ

Mesut ŞEN

PERPA Ticaret Merkezi B Blok 2024-2027 Dönemi Denetleme Kurulu

Yusuf BAKACAK

Ömer Cenk YAZAN

Sinan ARSLAN

Perpa Ticaret Merkezi Temsilciler Üst Kurulu B Blok Denetleme Üyesi

Halil Erdem GÜLTEKİN

Genel kurulda, PERPA B Blok genel gider katılım payı aidatlarının, 01.07.2024 tarihinden itibaren yüzde 25 indirim yapılarak 1 m2 yer için aylık 39,00-TL (Otuz dokuz lira) olarak ödenmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Perpa Ticaret Merkezi B Blok yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile Perpa Ticaret Merkezi Temsilciler Üst kurulu başkan ve yönetim kurulu üyelerine, Perpa Ticaret Merkezi B Blok ve üst kurul denetim kurulu üyelerine verilecek aylık ücretlerin (huzur haklarının) bir önceki dönemle aynı kalması kararı alındı. Yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin her birine aylık 1000 TL huzur hakkı verilmektedir.