İBB ve Şişli Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Doç. Dr. Oğuz DEMİR, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetimini ziyaret etti. Sayın DEMİR'i Başkan Atakan YÜCEL, Başkan Yardımcıları Yücel KAYAR ve Selahattin ÇEKİÇ, Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Cenk YAZAN ağırladı.

Doç. Dr. Oğuz DEMİR, Şişli Belediye Başkanı Sayın Resul Emrah ŞAHAN, Şişli Belediyesi ve PERPA Üst Kurulu'nun iş birliği ile hayata geçirilmekte olan PERPA İstihdam ve Kalkınma Merkezi'nin alt yapısının oluşturulmasında önemli role sahip. Merkezde verilecek hizmetler PERPA'nın ihtiyaçları gözetilerek oluşturuldu. İhtiyaç ve çözümleri, PERPA esnafı ile yapılan anket çalışması ile bilimsel temellere dayandırıldı. Söz konusu çalışmayı Doç. Dr. Oğuz DEMİR, ekibiyle gerçekleştirdi.

PERPA İstihdam ve Kalkınma Merkezi açılış haberine gitmek için TIKLAYIN

Doç. Dr. Oğuz DEMİR ziyaretin ardından, PERPA TV'de Direktör Anı SAĞKAN'ın konuğu oldu. PERPA İstihdam ve Kalkınma Merkezini anlattı. Türkiye ekonomisini değerlendirdi. Günümüz ekonomik koşullarında kendini koruyabilmesi için küçük esnafa tüyolar verdi. Doç. Dr. Oğuz DEMİR söyleşisi yakında PERPA TV Youtube kanalında.

www.youtube.com/perpatv