HABERİN VİDEOSUNU SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN İZLEYİN FACEBOOK INSTAGRAM X LINKEDIN

PERPA Ticaret Merkezi'nin dış cephe tadilat ve boyama işi PERPA B Blok Piyalepaşa Caddesi tarafından başlatıldı.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu teftişinde PERPA'ya getirilen vinç ile tadilat çalışması 11 Eylül 2024 Çarşamba günü başlamış oldu.

Önce tadilat yapılarak dış cephe boyama için hazırlanacak. Ardından PERPA, Perpalıların seçtiği kırık beyaz ve antrasit renklerine boyanarak modern ve sofistike bir görünüm kazanacak.

PERPA dış cephe boyama işi ile ilgili ayrıntılar için TIKLAYINIZ

ÖNEMLİ HATIRLATMA!

Ticaret Merkezimizin dış cephesinde bulunan ve dış cephe alanlarını işgal eden klima dış cephe ünitelerinin, klima ayaklarının, çanak anten, tabela vb. acilen kaldırılması gerekmektedir. Söz konusu cihaz ve malzemelerin sahipleri tarafından kaldırılmaması durumunda boya işine engel olmaları nedeniyle yönetim tarafından kaldırılacaktır.

Söküm için gerekli tüm masraf ve giderlerin ilgili kat maliki/kiracısından rücu yolu ile tahsil edileceğini, ayrıca, sökülme sırasında doğabilecek tüm zararların da ilgili kat malikine/kiracısına ait olacağını, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için konuya gereken hassasiyeti göstermenizi rica eder, gereğini bilgilerinize sunarız. Konuyla ilgili ayrıntılar için TIKLAYINIZ