HABERİN VİDEOSUNU SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN İZLE FACEBOOK INSTAGRAM X LINKEDIN
PERPA B Blok Yönetim Kurulu göreve gelmesinin ardından iş güvenliği teftişlerine başladı. Önceki dönemlerden iş güvenliği eksiklerini gideriyor.
PERPA B Blok Yönetimi tarafından yapılan yangın sistemi teftişinde bazı alanlarındaki sprinklerin yetersiz olduğu saptandı. Büfe ve çay ocaklarının bulunduğu alanlar ile depolara sprink ilaveleri devam ediyor.
Doğal afet ve yangınlarda yol göstermesi için PERPA B Blok’a yeni çıkış yön levhaları yerleştiriliyor.
ESKİ ÇIKIŞ YÖN LEVHASI
YENİ ÇIKIŞ YÖN LEVHASI
PERPA B Blok Yönetimi tarafından yapılan kontrollerde yangın dolaplarında eksik tüpler olduğu ve mevcut tüplerin kullanım süresinin 2016 yılında dolduğu tespit edildi. Eksiklikleri gidermek için 62 yeni tüp alındı ve tarihi geçmiş 200 tüpün dolumu yapıldı. Kimyasal analizleri ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü tarafından yapılan tüp numuneleri kullanıma uygun çıktı.
Tüp analiz sonuç haberini incelemek için TIKLAYINIZ
Yangın Tüpü dolum ve ek alım haberini incelemek için TIKLAYINIZ
PERPA B Blok Yönetimi yakın zamanda doğal afet ve yangın tatbikatları yapacak.