HABERİN VİDEOSUNU SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN FACEBOOK INSTAGRAM X LINKEDIN

Perpalılar PERPA iftarında buluştu. Gelenelsel Perpa İftarı, PERPA A ve B Blok Yönetimleri tarafından organize edildi. İftar davetine İTO Başkanı Şekib AVDAGİÇ, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Münür ÜSTÜN, İbrahim Doğan SALMAN, Salih Sami ATILGAN ve Zeki AKBAL, İstanbul Defterdarlığı Mecidiyeköy Uygulama Grup Müdürü Hayri YALÇINKAYA, Şişli İlçe Zabıta Müdürü Sayın Mehmet ZEYBEK, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Atakan Yücel, PERPA A Blok Başkanı Hasan Sezgin, PERPA A ve B Blok Yönetim Kurul Üyeleri, Perpalı kurum, kuruluş ve firma temsilcileri, Perpalılar katıldı.

İTO Başkanı Şekib AVDAGİÇ, Perpa Kooperatifi ve Perpa Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Atakan YÜCEL, Perpa A Blok Başkanı Hasan SEZGİN’in açılış konuşmalarının ardından PERPA Mescidi İmam Hatibi Ali ELMACI iftar duası ve ezan okudu.

Geniş katılımla gerçekleşen iftarda Perpalılar Ramazan’ın bereketini paylaştı. İftardan sonra İTO Başkanı Şekib Avdagiç'e PERPA A ve B Blok Yönetimleri hediye takdiminde bulundu. Ardından Başkan AVDAGİÇ, PERPA B Blok Yönetimini ziyaret etti.