Perpa B Blok 4 Borulu Fan-Coil Isıtma-Soğutma Proje çalışmaları devam etmektedir. Tadilat çalışmalarında son durum şöyledir:
Nümune dükkanlarda Fan - Coil cihazlarının montajı, kanal bağlantıları, tesisat boruları ve boruların izolasyon işlemi bitti. 
Değerli üyelerimizin dükkanlarının içinin Fan-Coil borulaması ve temin ettikleri Fan-Coil cihazının dükkanlarına montajı ücretsiz olarak yapılacaktır.
2. kattan başlamak üzere boruların antipas ile boyanması ve ardından izolasyon kaplama işlemine geçildi. Anahat borularının montajının çok büyük bir kısmı bitti.
Bütün katlarda ısıtma-soğutma sisteminin güzargahında bulunan aydınlatma yetersizliği problemleri giderildi. Boruların üzerinde kalan aydınlatmalar aşağı çekilerek sıkıntı giderildi ve bütün katlarda boruları taşıyacak askıların imalatı bitti.
Birçok katta boruların geçtiği yerlerde taşıyıcı konstrüksiyon imalatı ve montajı bitti. Konsollar duvar rengine boyanarak kamufle edildi.
Eski kazan dairesinin sökümü başladı. Yeni sistemin kurulumu için hazırlıklar yapılıyor. Önceden hazırlanan projeye göre cihazların yerleşimi ve boruların geçeceği yerler üzerine çalışılma gerçekleştiriliyor.