Perpa Sanayici ve İş Adamları Derneği Persiad, dergisi Perpa Gündem’in 101. sayısını Perpalılarla kutladı. Perpa firmalarını ve duayen iş insanlarını 1993 yılından beri bir araya getiren Persiad, 8 Ocak Cuma günü İstanbul Vilayetler Evi’nde Perpalılarla buluştu.

Persiad Başkanı Nazmi Gökçeli Perpa Gündem gazetesiyle ilgili aldıkları olumlu tepkiler nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Gökçeli, Perpalıları Perpa Gündem gazetesine davet etti. İçerik yazma ve reklam verme konularında yardımcı olmalarını rica etti. Gökçeli, Persiad’ın düzenlediği etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Selanik gezisi, Harbiye Askeri Müzesi ziyareti, Samatya Kültür gezisinden sonra en son Cihan Haber Ajansı ve Cumhuriyet gazetesi tutuklu gazeteciler için başlatılan umut nöbeti haberinde Persiad Başkanı Nazmi Gökçeli ve Perpa Gündem gazetesine yer verdi. Persiad, önümüzdeki dönemde de çalışmalarına aktif bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Yoğun iş yaşamı nedeniyle bir araya gelmeye fazla vakit bulamayan Perpalılar, geceye fasıl eşliğinde sohbetle devam ettiler.

Haberin videosu için:

http://www.perpa.tv/persiad-perpa-gundemin-101-sayisini-kutladi/