Saygıdeğer Perpalılar

İŞKUR  Siz  işverenlerin işbaşı eğitim programı kapsamında çalıştıracakları bir elemanın  aylık 1.500 TL. ücretini ve Genel Sağlık Sigortasını ödeyerek büyük bir destek sunmaktadır. Yıllık 18.000 TL. ücret gideri ve Genel Sağlık Sigortası gideri üzerinizden alınmış olacaktır. Bunun yanında birçok istihdamı teşvik uygulamaları bulunmaktadır.

Bütün bu İşkur Mesleki Eğitim, Teşvik ve Uygulamalarıyla ilgili siz firma sahiplerine, firmalarınızda eleman alma yetkisine sahip müdürlerinize, müşavirlerinize yönelik  17 Mart 2016 Perşembe günü saat: 14.00 – 17.00 arası Perpa Ticaret Merkezi A Blok 14. Kat Büyük Konferans Salonunda bir seminer düzenlenmektedir.

Bu seminere bilgi vermek üzere İŞKUR İstanbul İl Müdürü Sayın Muharrem COŞKUN bey bizzat katılacaktır. Sunum sonrası yazılı sorularınıza cevaplar verilecektir. İl Müdürümüz Sayın Muharrem COŞKUN beye  Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş, Kağıthane, Tuzla ve İkitelli Şube müdürleri ile birlikte her ilçeden iki uzmanda eşlik edecektir. Seminer öncesinde toplantı salonu girişinde ilgili şube müdürleri ve yanlarında iki uzmanın bulunacağı altı müdürlük bilgilendirme standı açacak ve sizlerin aklınıza takılacağı hususlardaki sorularınıza cevaplar vereceklerdir.

Firmalara önemli bir personel gideri kapsamında parasal destek içeren bu programlar hakkında bilgilenmenizin yararlı olacağını düşünüyoruz.

Saygılarımızla,

Perpa Kooperatifi Yönetim Kurulu

Seminer ile ilgili hazırlanmış olan facebouk etkinlik sayfamızın uzantısı şöyledir;

https://www.facebook.com/events/806863586084616/806877776083197/

Konuya ilişkin hazırlanmış haber video uzantımız şöyledir;

http://www.perpa.tv/iskur-mesleki-egitim-tesvik-ve-uygulamalari-semineri/

SEMİNER BİLGİLERİ;

17 Mart 2016 Perşembe Günü Saat:14.00-17.00 arası

Perpa Ticaret Merkezi A Blok 14. Kat Büyük Konferans Salonu