Temel Gelir Haftası çerçevesinde, “EVRENSEL TEMEL GELİR ve TÜRKİYE” konulu Tartışma Toplantısı, 16 Eylül 2017, Cumartesi, saat 13:30’da, PERPA, 13. Kat, B-Blok Toplantı Salonu, Okmeydanı, İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir.

EVRENSEL TEMEL GELİR; bir ülkenin tüm vatandaşlarına, her bir bireye, her hangi bir sınırlama olmaksızın veya her hangi bir ayrım yapılmaksızın, her hangi bir şartı sağlamaları beklenmeksizin, veya her hangi bir test gerektirmeksizin, her hangi bir işin karşılığı olmadan, temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği miktardaki parasal büyüklüğün, koşulsuz bir şekilde, ve başkaca gelirlerinden bağımsız olarak, ömür boyu, düzenli olarak ödenmesidir…

 EVRENSEL TEMEL GELİR bir insan hakkıdır…

Toplantı yönetimi Cemal ÖZDEMİR (ETG-Türkiye) tarafından yapılacak olan tartışma toplantısı; Dr. Ali Mutlu KÖYLÜOĞLU (ETG-Türkiye, BIEN, UBI-E) tarafından yapılacak olan “EVRENSEL TEMEL GELİR ve TÜRKİYE” başlıklı sunum ile başlayacaktır. Akabinde; Prof. Dr. İzzettin ÖNDER (Ekonomi), Prof. Dr. Cem SAY (Bilgisayar Mühendisliği) ve Dr. Ali Mutlu KÖYLÜOĞLU (ETG-Türkiye, BIEN, UBI-E) tartışmacı olarak yorumlarını, katkılarını, lehte ve aleyhte eleştirilerini paylaşacaklardır.

Derinlemesine bir tartışma ortamının hedeflendiği toplantı, diğer katkılar ve soru-cevap bölümü ile sonlandırılacaktır.

Katılımınızı ve katkılarınızı bekleriz.

Saygılarımızla,

 EVRENSEL TEMEL GELİR - Türkiye

BİR ŞEY YAPMALI…