Temizlik Hizmetleri

Temizlik işlerimiz taşeron firma Akademi Grup Temizlik Dağıtım Kurye Güvenlik Sistemleri Servis Hizmetleri Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yürütülmektedir. Akademi Temizlik, ticaret merkezimizi firmalarımız ve ziyaretçilerimiz için temiz ve sağlıklı tutmaktadır. 

PERPA B Blok sakinlerine daha hijyenik bir ortam sunmak amacıyla, PERPA B Blok sorumluluk alanı içerisindeki tuvaletler rutin bir şekilde dezenfekte edilmektedir. Uygulanan Nanomik Sağlık Kalkanı, bilinen en üst seviyede antimikrobiyal koruma sağlamaktadır. İnsan ya da hayvan sağlığına ve doğaya hiçbir zarar vermeden hijyenik ve sağlıklı yaşam alanları oluşturmaktadır. 

Ayrıca PERPA B Blok’un 18 tuvaletine 36 adet yerleştirilen sensörlü kağıt havlu makineleri ile PERPA B Blok tuvaletleri çok daha hijyenik bir hale getirilmiştir.

Bahçe Bakım Hizmetleri

PERPA’nın dış alanındaki ağaç ve çiçeklerin bakımı anlaşılan taşeron firma Orkide Çiçek Hizmetleri ile devam etmektedir. Bahçemizde bulunan bitkilerin sulama, ilaçlama, budama ve yeni ekimleri düzenli olarak yapılmaktadır.