PERPA Ticaret Merkezi A ve B Blok Yönetimleri, PERPA Temsilciler Üst Kurulu kararı ile deprem bölgesi Elazığ ve Malatya’ya malzeme yardımı yapıyor.
AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) Genel Merkezi, Şişli Kaymakamlığı, Şişli Belediyesi ve Kızılay ile görüşüldü Elazığ ve Malatya’da depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları öğrenildi, söz konusu kurumlar tarafından istenen malzemeler belirlendi.
PERPA Ticaret Merkezi A ve B Blok Yönetimleri 450 adet elektrikli ısıtıcı, 200 adet battaniye, içerisinde sabun, şampuan, çamaşır ve bulaşık deterjanları, çamaşır suyu, kadınlar için özel hijyenik malzeme, çocuk pedi ve çocuk şampuanı bulunan temizlik malzeme kolilerini hazırladı. Kızılay Şişli de yardım kolilerini PERPA’ya getirecek ve tırımızla Elazığ ve Malatya’ya gönderecek.
PERPA A ve B Blok Yönetimleri tarafından hazırlanan bağış kolileri 31 Ocak 2020 Cuma günü PERPA’dan hareket edecek bir tır ile Elazığ – Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’ne götürülecek ve elden teslim edilecek.
Perpalılar ve PERPA Sivil Toplum Kuruluşları da yardımlarını PERPA 8. Kat Atatürk Köşesi'ne getirmeye devam ediyor. Siz de malzeme yardımına katkıda bulunmak isterseniz 30 Ocak 2020 Perşembe saat 18:00’e kadar elektrikli ısıtıcı, battaniye ve hijyenik malzeme yardımlarınızı PERPA 8. Kat Atatürk Köşesi'ne getirebilirsiniz.
 
https://youtu.be/_Zc7jlT7Av0