Değerli Perpalılar,

PERPA Ticaret Merkezi bir alışveriş merkezi değil bir ticaret merkezi olduğu için hafta içi ve cumartesi günleri 07:00 – 21:00 saatleri arasında açık olmaya devam etmektedir. Binamız resmi makamlar tarafından farklı bir karar alınmadığı müddetçe açık kalacaktır.

Dünya çapında ve ülkemizde görülen Corona Virüs (Covid-19) salgınının hızla yayılmasını önlemek ve hijyen ortamının sağlanabilmesi adına, PERPA B Blok yönetimi sorumluluk alanı içerisinde bulunan bütün alanları (yönetim birimleri, tuvaletler, asansörler, yürüyen merdivenler ve diğer alanlar) nanomik antibakteriyel sağlık kalkanı ile dezenfekte ettirdi. Nanomik Sağlık Kalkanı Corona dahil bütün virüs, mikrop ve bakterilere karşı 6 ay boyunca en üst seviyede koruma sağlıyor. PERPA Üst Kurulu PERPA mescidini de aynı şekilde sağlık kalkanı ile dezenfekte ettirdi.

PERPA B Blok her gün düzenli olarak ortak alanları temizlemekte ve hijyenik tutmaya devam etmektedir.

Lütfen sizler de iş yerlerinizde hijyen kurallarına özen gösteriniz ve Corona virüsünden korunmak için Sağlık Bakanlığı’nın önerilerini dikkate alınız. Söz konusu öneriler bu mailin ekinde yer almaktadır.

Saygılarımızla,
PERPA B Blok Yönetimi
 

http://www.perpa.tv/corona-virusunden-nasil-korunurum/ 

http://www.perpa.tv/perpa-b-blok-virus-mikrop-ve-bakterilere-karsi-guvende/

http://www.perpa.tv/perpa-mescidi-virus-mikrop-ve-bakterilere-karsi-guvende/

http://www.perpa.tv/perpa-b-blok-tuvaletleri-virus-mikrop-ve-bakterilere-karsi-guvende/

http://www.perpa.tv/perpa-b-blok-yuruyen-merdiven-ve-asansorleri-her-gun-temizleniyor/