PERPA Ticaret Merkezi yönetimleri Korona Virüsü salgınına karşı aldıkları önlemleri hassasiyetle devam ettiriyor.

Perpa A ve B Blok yönetimleri kendi teknik-temizlik personellerinden dezenfekte ekibi oluşturdu. Bu kapsamda Şişli Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ile eğitim, uygulama işbirliği yapıldı. Bundan sonra Perpa Ticaret Merkezi her yönetimi kendi sorumluluk sahalarında ve üst kurul ortak alanlarında kendi ekiplerince günde iki kez dezenfeksiyon çalışmalarını yürütecektir.

Uygulanan H2O2 hidrojen peroksit (deterjan ve sabunlarda da bulunan) ani ve etkili dezenfekte sağlıyor. Yüzeydeki virüs, mikrop ve bakterileri anında öldürülüyor. 
Yüzde 3.5 oranındaki hidrojen peroksit püskürtme yöntemi ile tüm binaya uygulanıyor.
En çok kullanılan yer olan asansörlerde ise nanomik antibakteriyel sağlık kalkanı uygulanıyor. Sağlık kalkanının içerisinde hem hidrojen peroksit hem de nano gümüşler bulunuyor. Nano gümüşler daha uzun süreli dezenfekte ve koruma sağlıyor.

Bu anlamda B Blok teknik ekiplerince yapılan ilk uygulama çalışmalarını PERPA Kooperatifi ve B Blok Başkanı Hacı Demir, Başkan Yardımcısı Osman Arman, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Ağırbaş, B Blok Genel Müdürü Vehbi Özgöz ve Teknik Müdürü Burak Yılmaz Altop yerinde inceledi.