PERPA B Blok Yönetimi bütün birimleri ile Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği konulara dikkat ederek ve tedbirlerini alarak çalışmaya devam etmektedir.

PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Başkanı Hacı Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri, PERPA B Blok Genel Müdürü Vehbi Özgöz görevlerinin başındadır. PERPA B Blok yönetim ofisi, teknik servis, Perpa TV, açık otoparklar genel müdürlüğü, PERPA Üst Kurulu ve üst kurula bağlı güvenlik müdürlüğümüz çalışmalarına devam etmektedir.

Çalışmalar esnasında Koronavirüs’e karşı bütün tedbirler alınmaktadır. Ofisler ve çalışma alanları sürekli dezenfekte edilmekte, personel sosyal mesafeyi koruyup temizlik kurallarına uyarak, maske ve eldiven ile çalışmaktadır. Personelin sağlığı da sürekli kontrol edilmektedir.

PERPA TV’nin PERPA içerisinde kullandığı kamera ekipmanı sürekli dezenfekte edilmekte, kameramanımız çekimlerini maske ve eldiven kullanarak gerçekleştirmektedir. PERPA TV kurgu ve editör ekibi teknolojinin imkanlarından faydalanarak işlerinin evden çalışmaya uygun olması nedeni ile evden çalışma yöntemi ile çalışmalarına devam etmekte, sosyal medyamızı ve internet sitemizi güncel tutmaktadır.

PERPA B Blok yönetim ofisimiz hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında açıktır. Aidat ödemelerinizi yönetim ofisimize gelerek yapmaya devam edebilirsiniz. Yönetim ofisimiz salgın dönemi boyunca hafta sonları kapalı olacaktır.

Aidatlarınızı PERPA B Blok Kat Malikleri Yöneticiliği banka hesap numaralarımıza da yatırabilirsiniz. Banka hesap numaralarımızın tam listesi perpa.com.tr internet sayfamızda mevcuttur.
 
Değerli Perpalılar, hizmetlerimizin aksamadan yürütülebilmesi aidatlarınızın düzenli ödemesiyle mümkündür. Duyarlılığınız için teşekkür eder, sağlıklı, hayırlı işler dileriz.

http://www.perpa.tv/perpa-b-blok-yonetimi-ve-personeli-calismalarina-devam-ediyor/