Giriş Yap

SMS

AYGÜN AYD. ELK. ELEKTR. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

AYGÜN AYDINLATMA,elektrik ve aydınlatma ürünleri sektöründe,1993 yılında pazarlama amaçlı olarak yerini almıştır. Firmamız Pazar şartlarına uyum göstermiş olup,hızla gelişmeye,ithalat ve ihracat yapmaya başlamıştır. Ülke ekonomisine ve isdihdama daha fazla katkıda bulunmak amacı da güdülerek,pazarlamakta olduğu aydınlatma armatürlerini kendi bünyesinde üretme kararı almıştır. Bu doğrultuda 1998 yılında İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde 500m2 kapalı alanda üretime geçmiştir. Gelişen şirket yapısı,piyasa şartları ürün yelpazesindeki çeşitlilik ve değişikliklere bağlı olarak,üretimde büyüme kararı almıştır. İstanbul Levent Seyrantepe’de firmamıza ait 2400m2 kapalı alanda üretime geçerek, hızla kapasite ve kalite geliştirmek kaydı ve anlayışı ile üretime başlamıştır. ISO belgemizle kalitemizi belgelendirmiş olup,CE belgemiz için çalışmalarımız devam etmektedir. AYGÜN AYDINLATMA olarak yurt içi ve yurtdışı sektör fuarlarına katılarak firmamız ve ürünlerimizin tanıtımı daha iyi yapılmaktadır. Piyasadaki haklı yerimizi daha yukarı çekmek ve ülkemize hizmet, MİSYONUMUZDUR. AYGÜN AYDINLATMA olarak PERPA ve SEYRANTEPE (fabrikamızda) bulunan showroom’larımızın siz değerli dost ve müşterilerimizin ziyaretine hazır olduğunu SAYGILARIMIZLA belirtiriz.

Sektörler

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.)
  • Reklam araç ve eşantiyonların dağıtımı ve teslimi faaliyetleri
  • Çeşitli medya reklamları için alan ve zamanın bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak satışı (ilan tahtası, billboard, bina, araç vb. üzerinden reklam alanlarının ve zamanlarının satışı dahil)

BASIM-YAYIN

  • Gazetelerin yayımlanması (haftada en az dört kez yayımlananlar) (reklam gazeteleri dahil)
  • Bys. diğer yayıncılık faaliyetleri (kartpostal, tebrik kartları vb. ile katalog, poster, reklam materyali vb.)

AYDINLATMA

  • Işıklı tabela, ışıklı reklam panosu ve benzerlerinin imalatı

FOTOĞRAFÇILIK

  • Reklamcılık ile ilgili fotoğrafçılık faaliyetleri (reklam görselleri, broşür, gazete ilanı, katalog vb. için ticari ürünlerin, moda kıyafetlerinin, makinelerin, binaların, kişilerin, vb.nin fotoğraflarının çekilmesi)
Telefon : 210 23 36 -220 30 15 - 210 23 37
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 186
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2450237850
E-Posta : info@aygunaydinlatma.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2814 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.06.2021

Mesaj Gonder