Giriş Yap

SMS

EKSİM MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİK VE OTOM. SAN. TİC.LTD.ŞTİ

Sektörde 1990 yılından bugüne kadar kaliteden ödün vermeyen mantalitemizle, sizlere daha çok yardımcı olabilmeyi prensip edindik. Türkiye’deki tek distribütörü olduğumuz firmaların geniş ürün yelpazesi ile sizlerin de destek ve katkılarıyla alanında önder olma, vizyonumuzla hızla ilerlemekteyiz. 

2003 yılından itibaren konusunda lider ATLANTA, IKO, NTN-SNR , EISELE, NADELLA, ROSA, MUNCIE ve UNIMOTION ile ürün kategorimiz genişlemiş olup büyümeye devam etmektedir. 

Bugün İstanbul Merkez olmak üzere, İzmir ve Bursa Şubelerimiz ile birlikte Mekatronik, Robotik, Hidrolik ve Otomasyon projelerinde faaliyet gösteren firmamız, alanında profesyonel çalışanlarımız ile müşteri odaklı, yüksek marka kalitesi sunan, niteliklerinden ödün vermeyen anlayışla bir başka tercih edilme sebebimizi ortaya koymaktadır. 

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirleyerek hangi ürünlerden faydalanabileceğini tespit edip, etkin iletişim ile müşteri ilişki ve sadakatini arttırmak en temel ilkemizdir. Değişen dünya konjonktüründeki farklılıkları hızla benimseyerek gelişen firmamız, sektörün öncüleri arasında yer almaktadır. 

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz konusunda sizlerin her daim yardımına hazırız. 

Saygılarımızla,

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri
Telefon : 222 81 12
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1675
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2113049650
E-Posta : info@eksimtr.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3849 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 10.03.2021

Mesaj Gonder