Giriş Yap

SMS

ERK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

Erk Mühendislik Ltd. Şti. Momentum, Impact ve Plustech tescilli markaları altında; 4000'i aşkın ürünü ile elektrik sektöründe hizmet vermektedir. 2000 yılında edüstriyel elektrik, otomasyon ve kumanda ürünleri alanında faaliyetine başlamıştır. Genel merkezi İstanbul Perpa'da olan firmamız aynı zamanda Maxform tescilli markası ile de profesyonel kuaför ekipmanları alanında faaliyet göstermektedir.


Momentum, Impact ve Plustech , ürün çeşitliliği ve alanında yarattığı ilkler ile Türkiye'de sektöründe önde gelen markalar arasındadır. Ürünlerinde dünya ve Avrupa kalite standartlarını hedefleyen Erk Mühendislik Ltd. Şti., CE normları , EMC ve LVD direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.


Erk Mühendislik Ltd. Şti. tüm Türkiye'de, yaygın satış ağı ve yüksek marka bilinirliği ile Türkiye sanayisinin ve ihracatının temelini oluşturan makine imalatı, endüstriyel tesisler, fabrikalar, asansör uygulamaları, alçak gerilim ve dağıtım elektrik panosu imalatı gibi alanlarda dünya standartlarındaki ürünleri ile katkı sunmaktadır.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç)
Telefon : 90-212-2224060
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1634
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2126549209
E-Posta : info@trerk.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3035 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder