Giriş Yap

SMS

ERM Mühendislik Elektrik Elektronik San. Tic. Ltd.

Erm Mühendislik 2008 yılında elektrik proje ve uygulama alanlarında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Bugüne kadar alışveriş merkezi, genel müdürlük binası, banka şubesi, ofis katları, fabrika imalat ve yönetim binaları, çeşitli markalara ait mağazaların elektrik uygulama ve proje işlerini tamamlamış bulunmaktayız.

Bunun için etkin bir kalite yönetim sistemi ile, önceliklerinizi ön planda tutarak en yeni teknolojiyi etkin ve doğru şekilde sunarak müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımayı ve sürekli gelişmeyi kendine hedef seçmiş olan firmamız, çalısanlarının memnuniyetini de ön planda tutmanın, başarı ve kaliteyi beraberinde getirdiği inancına sahiptir. Çalışanlarımızda bu bilinçle hareket ederek teknik ve estetiğe önem vererek bunu basarmışlardır.

Firmamız dinamik kadrosu ve tecrübeli şantiye organizasyonu sayesinde ekonomik, titiz, profesyonel, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile yatırımlarınız için doğru bir seçim olacağı  inancındayız.

Sektörler

EMLAK MÜŞAVİRLERİ

  • Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.)
  • Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.)
  • Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)
  • Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri
  • Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (apartman ve site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi)
Telefon : 90-212-2207616
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1719
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2098350149
E-Posta : info@ermmuhendislik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3102 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.03.2021

Mesaj Gonder