Giriş Yap

SMS

İCON BİLİŞİM - NURİ GÜLTEKİN

İcon Bilişim, alanında lider durumda bulunan iş ortaklarıyla birlikte hızlı ve sürekli bir gelişim içinde bulunan bilişim sektöründe geniş bir ürün ve hizmet yelpazesinde hizmet vermektedir.Ana hedefimiz, bilişim sektöründe güvenilir, yaratıcı ve katma değer sağlayan bir çözüm ortağı olmak ve bizi seçen tüm müşterilerimizin değerli çalışmalarına katkıta bulunmaktır.

 

Vizyonumuz; iş ortağı olarak kabul ettiği tüm müşterilerine bilişim sektöründe hızlı, kaliteli ve ekonomik çözümler üreterek piyasadaki rakiplerinden güçlü kılacak desteği sağlamaktır.

 

Misyonumuz; yaptığımı her işte, uyguladığımız her projede tüm çalışanlarımızı sektörün yüksek kalite standartları uyarınca servis verecek şekilde eğiterek bilgi, deneyim ve kalite anlayışını maksimum seviyede tutmaktır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)
Telefon : 0212 222 70 66
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 1992
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2007153188
E-Posta : info@iconbilisim.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3137 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 01.04.2021

Mesaj Gonder