Giriş Yap

KABLOTÜRK KABLO İMALAT İTHALAT İHRACAT TURİZM TEKSTİL LTD. ŞTİ.

Kabloturk 20 yılı aşkın süredir sektöründe deneyim ve tecrübelerinin sonucunda Türk Kablo Sanayiine ve sizlere merhaba demiştir. 

Firmamız başlangıç aşamasında piyasa gereksinimleri doğrultusunda üretime başlamıştır. 

Zaman içerisinde kendisini yenileyip evrimselleşen yapısı ile, sektör içerisinde hızlı bir büyüme hacmi kaydederek, ülke şartlarında potansiyel ihtiyaçların yanı sıra özel olarak oluşturulan ürün taleplerinizide müşteri beklentilerinin ve kalite standartlarında , öngörülen niteliklerin laboratuvar ortamında, izolasyon güvenilirliği, enerji taşıma kapasitesi ve teknik uygunluk kriterlerine göre azami titizlikle imal edilip yine müşteri isteklerine uygun tarihlerde ve uygun ticari şartlarda teslim edilmektedir. 

Toplam kalite anlayaşıyla hareket eden firmamız üretim, satış, pazarlama ve yönetim olarak uygunluk göstermekte olup bunuda ıso 9001 kalite yönetim belgesiyle akreditasyon kurumu tarafından akredite ettirmiştir. 

Amacımız belirtmiş olduğumuz ilkeler doğrultusunda ; faydalı, rekabetçi ve yenilikçi fikirlerle, ülke çalışma hayatında ve siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ile gönüllerde yer almaktır...
 

 

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik motoru, jeneratör ve transformatörlerin aksam ve parçalarının imalatı
Telefon : 222 59 19 - 20
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 485
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1738362142
E-Posta : info@kabloturk.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2476 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.11.2020

Mesaj Gonder