Giriş Yap

MİLENYUM YAZILIM VE DANIŞMANLIK

Müşterilerimizin operasyonel mükemmelliğe ulaşmada Web tabanlı yazılım teknolojilerini kullanmaları için onların yanında yer almaktayız. Kamu kuruluşları ile özel sektördeki işletmelere uygulama danışmanlığı ve uygulama hizmetleri sunmaktayız.
 
 Çözümleri müşterilerimizin ihtiyaçları ve gerekliliklerine uyarlamada deneyimli  kişilerden oluşan iş ve teknoloji danışmanını, geliştirme, uygulama, eğitim ve destek ekiplerini bir araya getirmekteyiz. Bir projenin tüm unsurlarını kontrol altında tutmak için, proje ekiplerimiz çok çeşitli becerileri (uygulama, altyapı, birleşik iletişim, ağlar, güvenlik teknolojileri) bir araya getiren farklı bir profile sahiptir. Esnek yaklaşımımız, proje teslimini güvence altına almak için, hem gerekli becerilerin ve kaynakların sektörel bulunurluğunu hem de hizmetlerimizin kalitesini sağlamaktadır.
 
 
Web tabanlı yazılım teknolojilerindeki en son gelişmeleri kullanmak için Araştırma ve Geliştirme faaliyetlerine yoğun şekilde yatırım yapmaktayız.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil)

ZÜCCACİYE

  • Tuvalet, banyo, büro, iç dekorasyon, vb. amaçlarla kullanılan cam ve kristal eşya imalatı (camdan biblo, boncuk vb. küçük cam eşyalar hariç)
Telefon : 0212 320 60 28
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 10
Dükkan No : 1549
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2553434412
E-Posta : info@milenyumyazilim.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2970 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 14.01.2021

Mesaj Gonder