Giriş Yap

SMS

PİEF OTOMASYON VE MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız 2007 yılında otomasyon malzemeleri satışı konusunda ağırlıklı olarak endüstriyel sensör malzemeleri satışı üzerine kurulmuş bir firmadır.

Firmamız dünyanın ve en büyük sensör imalatçılarından biri olan merkezi Almanya'da bulunan, 1959 yılında ilk endüktif sensörü icat eden ve günümüzde de sensör denildiğinde ilk akla gelen "Pepperl Fuchs" firmasının Marmara Bölgesi satış bayiliğini yapmaktadır.

Firmamızı diğer firmalardan farklı kılan en önemli özelliklerinden biri sadece sensör satışı olmayıp, uygulama ve devreye alma gibi avantajlarının profesyonel bir ekiple yapılmasıdır.

Sensör dışında Güvenlik kenarlıkları, Ex-Proof yüksek güvenlikli ürünler, Otomasyon kumanda panoları ve diğer otomasyon malzemeleri satışında ve uygulamalarında geniş ürün yelpazesine sahip bulunmaktayız.

Sektörün lider otomasyon firmaları arasında kendisine sağlam bir yer edinen PİEF Otomasyon her geçen gün müşterileri ve kendi kadrosuyla güçlenerek büyümektedir.

Amacımız sadece ürün satışı değil müşterilerimizin otomasyon ile ilgili sorunlarıyla ilgilenip çözüm desteği vererek hızlı ve en ekonomik bir biçimde müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

       

Sektörler

ENERJİ

  • Elektrik enerjisi üretimi
Telefon : 320 31 72 - 320 31 27
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 218
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2348841236
E-Posta : info@pief.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2543 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 17.03.2021

Mesaj Gonder