Giriş Yap

SMS

PROKARE BİLGİ GÖRÜNTÜ İNT. VE KART SİS. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PROKARE, 2000 yılında Mete ÖZKAN ve Kemal KIRMIZIOĞLU tarafından görüntü sistemleri üzerine çalışma yapmak üzere kurulmuş bir şirkettir.

Geçen zaman ve gelişen teknolojiler şirketin çalışma alanlarını genişletmiş ve günümüzde profesyonel görüntü uygulamalarının önde gelen firmalarının olması yanında akıllı bina ve bina otomasyon sistemleri ve ses sistemleri uygulamaları konularında çözümler üreten bir firma olmuştur.

Şirketin çalışma prensibi ürüne göre müşteri değil; müşteriye ve mekana göre çözüm üretmek şeklindedir. Her müşterinin her projesi tek tek ele alınarak gerekli düzenlemeler yapılmakta ve o projenin gerekliliklerine uygun çözümler üretilmektedir. Bu çözümler farklı birimlerin (ses, görüntü, otomasyon, IT) bir arada çalışması sonucu oluşturulmakta ve müşteriye sunulmadan birçok detayı şekillendirilmiş olmaktadır. Ayrıca mekan için yapılması gereken özel üretimler konusunda da Prokare çözümler üretmektedir.

Sektörler

TELEKOMÜNİKASYON

  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : 0212 320 23 40
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1455
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2584633370
E-Posta : info@prokare.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2521 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 13.01.2021

Mesaj Gonder