Giriş Yap

SMS

SUNUTEK SUNUM TEKNOLOJİLERİ

Firmamız günümüzde hızlı bir gelişim gösteren projeksiyon cihazlarını, sunum sistemlerini , ev sinema sistemlerini, projeksiyon perdelerini , projeksiyon ekran filmlerini yakından takip ederek gelişen teknolojiyi en uygun fiyatlarla siz sayın müşterilerimize sunmak amacıyla kurulmuştur. Firmamız satış politikası sat ve dost ol prensibi üstüne kurulmuştur. Müşteri memmuniyeti tek ve en önemli düsturumuzdur. Bu nedenle firmamız gelişen bu sektörde kalite ve garantiye önem vererek ön plana çıkmaktadır. Türkiyede 2 yıl garantili olarak satılan TEK ürün olma özelliğine sahiptir.Ürünlerimizin tamamı PROMACTO markası altında satılmaktadır. Amacımız çok kısa bir süre içerisinde PROMACTO markasını en güvenilir markalar seviyesine taşıyabilmektir. Firmamız siz sayın müşterilerimizin projeksiyon cihazları ve aksesuarları konusunda ihtiyaç duyabileceği her türlü hizmeti vermekten gurur duymaktadır. Ürünlerimizi kullanarak bize duyduğunuz güven ve itimattan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Sektörler

KÜLTÜR VE SPOR

  • Mesleki birlikler, dernekler ve odaların faaliyetleri (mimar, mühendis, tabip, muhasebeci, yazar vb. dernek ve odaları) (barolar hariç)
  • Üyelik gerektiren ideoloji ve düşünce kuruluşlarının ve derneklerinin faaliyetleri
  • Havacılığın geliştirilmesine yönelik üyelik gerektiren kuruluş ve derneklerin faaliyetleri
  • Üye olunan derneklerin üst kuruluşları ve üst birlikleri (iş, işveren ve mesleki birlik ve derneklerin üst kuruluşları hariç)
  • Üyelik gerektiren yardım kuruluşlarının ve derneklerinin faaliyetleri (doğal afetlerde zarar görenler, evsizler, fakirler için organizasyonlar, vb.) (arama ve kurtarma hariç)
  • Üyelik gerektiren eğitim ve araştırma birlik ve derneklerinin faaliyetleri
  • Üyelik gerektiren konut ve kalkınma birlik ve derneklerinin faaliyetleri
Telefon : 90-212-2104521
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 2304
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 1902756665
E-Posta : info@promacto.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2859 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.03.2021

Mesaj Gonder