Giriş Yap

SMS

TEKİN MÜHENDİSLİK ELEK. MEK. İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Firma ilk olarak 1997 yılında SENKRON MÜHENDİSLİK olarak iki ortakla faaliyete başlamış olup daha sonra 2000 yılında ortaklardan Turan TEKİN tarafından “TEKİN MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK” olarak faaliyetlerine devam etmiştir.
26.02.2007 Tarihi itibariyle artık kurumsallaşma gerekliliği karşısında “TEKİN MÜHENDİSLİK ELEKTRİK MEKANİK İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ “ Turan TEKİN,İlhan TEKİN,Orhan TEKİN’in ortaklığı ile kurularak kurumsal kimliğini almıştır.Mayıs 2010’da Ortaklardan İlhan TEKİN’in ortaklıktan ayrılması ile faaliyetlerine 2 ortakla devam etmektedir.
Tekin Mühendislik bugüne kadar ki deneyimlerinde kalite politikası çerçevesinde çok sayıda proje ve hizmetlere imza atmış olup,faaliyetlerini farklı açılımlarla profesyonelleşerek artırmakta ve tecrübelerini daha da geliştirmektedir.Elektrik, Mekanik ve İnşaat ile ilgili alanlarda faaliyetlerini devam ettirerek sektörde hedeflediği amaçlarına ulaşmayı ilke edinecektir.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)

ALTYAPI İNŞAATI

  • Enerji santralleri inşaatı (hidroelektrik santrali, termik santral, nükleer enerji üretim santralleri vb.)
Telefon : 90-212-2215622
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 9
Dükkan No : 1237
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2657530941
E-Posta : info@tekinmuhendislik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2742 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 08.01.2021

Mesaj Gonder