Giriş Yap

TEKNO PER ZAMAN KONTROL SİSTEMLERİ

Bariyer Sistemi

Site, işmerkezi, Residance, Fabrika Araç giriş çıkış noktalarına konulan Bariyer Sistemleri daha kontrollü geçişe imkan tanır. Güvenlik personelinin gerekli kontrolü yapmasına imkan verir. Bariyer sistemi Uzaktan kumandalı, Otomatik Geçiş Sistemli veya Biletli geçişle entegre edilerek kullanılabileceği gibi güvenlik tarafındanda buton ile kumanda edilebilir.

Mantar Bariyer – Hidrolik Baba Sistemleri

Yüksek güvenlik gerektiren yerlerin Araç giriş-çıkış noktalarına yerleştirilen yerden çıkan Baba Sistemleri, kontrollü geçişi sağlar. Kötü niyetli girişleri engelleyici unsuru ve güvenlik personelinin arama görevini yerine getirmesine imkan sağlamasıyla Mantar Bariyer Sistemi bir çok riskli noktada tercih sebebidir. Gelişen Ülkemizde Belediyelerimizin Halkımız  için yaptığı düzenlemeler içerisinde yer alan yayalaştırma projelerinde trafiğe kapatılacak olan alan Hidrolik Mantar Baba Sistemi ve Sistemleriyle trafiğe kapatılmaktadır, belli saatler arasında esnafın araç sokabilmesi için sistem ilgili görevliler tarafından geçişe uygun aşağıya indirilmektedir.

Sektörler

ALTYAPI İNŞAATI

  • Yol yüzeylerinin asfaltlanması ve onarımı, kaldırım, kasis, bisiklet yolu vb.lerin inşaatı, yolların vb. yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaret ve levhaları vb.nin kurulumu gibi yol, tünel vb. yerlerdeki yüzey işleri

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrikli sinyalizasyon, güvenlik veya trafik kontrol ekipmanlarının imalatı (demir yolları, kara yolları, iç su yolları, taşıt park alanları, limanlar ve hava meydanları için) (trafik ışıkları ve sinyal donanımları dahil)

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

  • Ses ve görüntü oynatıcı ve kaydedicileri, ev tipi video kameralar ve diğer görüntü kayıt veya görüntü çoğaltma cihazlarının imalatı
Telefon : 90-212-2104677
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 110
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2304443274
E-Posta : info@teknoper.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3001 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.11.2020

Mesaj Gonder