Giriş Yap

SMS

DOĞUŞ DONDURMA MAKİNELERİ VE SARF MALZEMELERİ İTH. İHR. SAN. VE TİCARET - DOĞUŞ DUMLUPINAR

Doğuş Dondurma Makineleri; 2010 senesinden itibaren Soft dondurma, Frozen yogurt ve Gelato makinelerinin satışı ve mağazacılığı konusunda faaliyet göstermektedir. Firma temel taşlarını; bilgi, güven ve müşteri memnuniyeti üzerine oturtmuştur.  Sahip olduğu işletmecilik bilgisini ,mühendislik alt yapısı ile birleştirip; Triomax markalı soft dondurma, frozen yogurt, ve gelato makinelerinin marka sahibi ve ithalatçısıdır.

Doğuş Dondurma Makineleri, 2012 senesinde tartışmasız, dünyanın en önemli soft dondurma makineleri ve ekipmanları üreticisi, Gelmatic firması ile distribütörlük anlaşması imzalamıştır. Gelmatic: maliyet avantajı ve tasarruf özellikli 100 modeli ile 1972'den itibaren sadece Soft dondurma ve Frozen Yogurt makineleri üretimi yapmaktadır.Gelmatic 5 kıtada 141 distribitörü, dünya çapında geniş servis ağı ile hizmet vermektedir. Partneri Gelmatic ile güçlenen firma, gerçek bir İtalyan makinesinin farkını, kalitesini, dünya trendlerini, çabuk ve kolay kullanım özelliklerini, müşterilerine sunmaktadır.

Gelmatic ile birlikte dünyanın bir çok noktasındaki fuarlara katılan firma, frozen yogurt konseptleri konusunda Türkiyede lider konumdadır.

Gelmatic;  kalite / fiyat endeksi ve 100' ü aşkın model çeşitliliği ile tartışmasız dünyanın bir numaralı üreticilerindendir.

Sektörler

Diğer

  • Diğer
Telefon : 0212 220 62 35
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 1994
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2006553206
E-Posta : info@dmakina.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2439 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 01.04.2021

Mesaj Gonder