Giriş Yap

SMS

TTN ELEKTRONİK GÜVENLİK VE BİLGİSAYAR SİST. TİC. LTD. ŞTİ.

TTN ELEKTRONİK GÜVENLİK VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ., 2008 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacımız elektronik güvenlik, bilgisayar sistemleri ve araç kamera sistemleri konusunda, zayıf akım olarak adlandırdığımız sistemlerle ilgili mühendislik & danışmanlık, proje & tasarım, satış & uygulama, satış sonrası destek, bakım ve servis hizmetleri vermektedir.

Firmamız, ürünlerin bir kısmını özellikle IP Kamera ve Araç Kameraları ürünlerini, yurt dışından kendisi ithal etmektedir. Bunun yanı sıra Samsung, LG ve Sony gibi markaların da ana bayiliğini yapmaktadır. TTN kendisi gibi çalışan firmalara da toptan ürün satışı da yapmaktadır. Bu sayede hem ürün yelpazesini geniş tutup hem de ürün sıkıntısı yaşamamaktadır.

TTN ELEKTRONİK GÜVENLİK yapmış ve yapacak olduğu her işi ciddiyet ve önemle ele alarak, her projesinde doğru ve güvenli bir sistem için gerekli kaliteli ve doğru malzemeyi kullandığı gibi montaj ve servis aşamasında da bu sorumluğu gösterir.

TTN ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ olarak, amaç ve ilkelerimizi, müşteri memnuniyeti ilkesi eşliğinde, her zaman en doğru sistem seçiminden, en kısa ve sağlıklı sürede sistem kurulumunu yapacak şekilde konusunda deneyimli, mühendislik eğitim almış kadrosu ile sektörde haklı yerini almıştır.

Müşteri portföyümüz en küçük iş yeri, ev, atölyeden, sanayi kuruluşu, alışveriş merkezi, sinema, hastaneye kadar çok geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Amacımız işletmelere ve konutlara anahtar teslimi projeler üretmektir.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)
Telefon : 90-212-2100457
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 5
Dükkan No : 453
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2272643772
E-Posta : bilgi @ ttnelektronik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2299 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder