Giriş Yap

SMS

VETRON İÇ VE DIŞ TİCARET SAN.LTD.ŞTİ.

1996 yılında ticari faaliyetlerine başlayan VETRON, dış ticaret konusunda hizmet vermektedir. 2004 yılında güvenlik sektörüne yönelik güvenlik kameraları, kayıt cihazları ve aksesuarlarının ithalatını ve pazarlaması konusunda SAFEGUARD markası adı altında hizmet vermeye başlamıştır.

2008 yılında led aydınlatma ürünleri ithalatına da başlayana VETRON, bu ürünlerin yurt içindeki pazarlamasını OPVISION markası adı altında yapmaktadır. Ayrıca ithalatını yapmış olduğu yarı mamül led ürünlerini, yönetimini yaptığı led aydınlatma projelerinde kullanarak, proje bazlı led aydınlatma armatür üretimi de yapmaktadır. 

VETRON, led aydınlatma projelerindeki taleplere göre, ihtiyaç duyulan led aydınlatma armatür ürünlerini titizlikle ve standartlara uygun bir şekilde üreterek hizmete sunar. 

2010 yılında ise VETRON, dış ticaret konusundaki bilgi birikimini ve tecrübelerini müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her türlü ürünün tedariki için dış ticaret danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır. 

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)
Telefon : 210 20 14
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 190
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2436738302
E-Posta : info@vetron.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2747 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 12.03.2021

Mesaj Gonder