Giriş Yap

SMS

TUĞBA ELEKTRİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız TUĞBA ELEKTRİK 1994 yılında faaliyetine başlayıp toptan satış ve makine imalatçılarının elektrik pano sistemlerinin kurulmasıyla hizmetine başlamıştır. Hedefimiz her zaman müşterilerimizin memnuniyeti için kaliteli malzemeler temin etmek ve en iyi hizmeti sunmak olmuştur.
            Globalleşen dünyada rekabet her alanda olduğu gibi sektörümüzde de hızla artmıştır. Hızla büyüyen firmamız müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için kaliteli elektrik malzeme imalatçılarına 1998 yılında işçilik ve üretim maliyetlerinin düşük olduğu üretim alanları arayışına girmiştir.Avrupa da yüksek maliyetlerle üretilen elektrik malzemelerinin yerine Uzak doğunun düşük maliyet ve işçilik fırsatlarından yararlanarak başta; 120 ülkeye ihracat yapan Çin’in en büyük kuruluşlarından biri olan “ SASSIN INTERNATIONAL ELECTRIC “ ile iş birliği yaparak  ve kaliteli üretim yapan diğer imalatçı firmalardan  SASSIN ve GLORIOUS tescilli markalarımız altında sağlam dayanaklı ve gerekli sertifikalara sahip elektrik malzemelerini asansör siviçleri üreterek Avrupa ülkeleri ile aynı kaliteyi yakaladık. Kısa zamanda maliyetlerdeki fiyat avantajından ve kalitemizden dolayı sektörümüz için vazgeçilmez bir marka haline geldik. 
         Sektörümüzde 16 seneden beri bizi destekleyen tüm firmalara teşekkür ederiz.
                                                                              

 

                                                                            GENEL MÜDÜR
                                                                               Kamil ŞAHİN

 

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrikli ekipmanların kurulum hizmetleri (elektrik motorları, jeneratörler ve transformatörlerin, elektrik dağıtım ve kontrol cihazları ile diğer elektrikli ekipmanların kurulumu (yollar, vb. için elektrikli sinyalizasyon ekipmanları hariç))

AYDINLATMA

  • Avize, aplik ve diğer elektrikli aydınlatma armatürleri, sahne, fotoğraf veya sinema stüdyoları için projektörler ve spot ışıkları, elektrikli masa lambaları, çalışma lambaları, abajur vb. lambaların imalatı (süsleme için ışıklandırma setleri dahil)
Telefon : 90-212-3209457
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 731
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2179946864
E-Posta : kamilsahin@tugbaelektrik.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3011 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 13.01.2021

Mesaj Gonder