Giriş Yap

SMS

PİASA ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PİASA ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ 2007 yılından bu yana Türkiye de elektronik, güvenlik ve otomasyon sektöründe toparladığı tecrübeler sonucu kendi alanında ilklerin arasında yer almayı başarmıştır. Genellikle Uzakdoğu ve Avrupa ülkelerinden dünyaca bilinen firmalarla anlaşmalar yaparak güvenlik sektöründeki dünya teknolojisini ülkemize taşımaktadır.

PİASA hedef olarak elektronik, güvenlik ve otomasyon piyasasında öncelikle bayii ve tüketici memnuniyetini kaliteden ödün vermeden her bütçe ve kesime hitap etmeyi hedeflemiştir. Profesyonellik bağlamında müşteri ilişkilerini her zaman önde tutmuştur. 

PİASA mevcut ürünler ve sistemler üzerinden projelere değil, projelere uygun ürünler ve çözümler üretmeyi, kalite standartlarına uygun ve talep doğrultusunda ürünleri piyasaya sürmeyi bir ilke haline getirmiştir.

PİASA 'nın dağıtımını yaptığı bütün ürünler CE belgesine sahip olup TSE ve ISO kalite sistem standartlarında üretilerek bayi ve son kullanıcıya ulaşmaktadır.

PİASA güvenliğin önemini ve ciddiyetini bilen, bu alanda dünyaca yapılan ARGE çalışmalarını yakından takip eden bu konuda ortak çalışmalar yapan bir firma olup her zaman teknolojik yeniliklerin sorulan bir adresi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Türkiye de elektronik, güvenlik ve otomasyon sistemleri konusunda, bayilerin ilk aklına gelen firma olma yolunda hızla ilerlemektedir.

 

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
Telefon : 0850 840 48 78
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 850
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1616566202
E-Posta : mk1059@hotmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3022 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder