Giriş Yap

SMS

KUTLU FİBER OPTİK İLT. VE BİLİŞİM TEK. SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Kutlu İletişim Teknolojileri yapısal kablolama ve network sistemleri başta olmak üzere, IP ve CCTV güvenlik kamera sistemleri, IP ve Analog telefon santral ve uç ekipmanları konularında malzeme satış ve proje uygulama hizmetleri sunmaktadır. Yapısal kablolama denince akla gelen, yerel veya bölgesel olarak veri,ses ve görüntü sistemlerinin kurulması ve bunların birbirine entegrasyonunu sağlamak ve uçtan uca çözümler sunarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Lider çözüm ortaklarımızın stok ve servis desteğini arkamıza alıp, ürünlerin satışını gerçekleştirerek, konusunda uzman ve deneyimli ekiplerimiz ile proje uygulama hizmeti vermekteyiz. Projelendirme den başlayarak en uygun malzemenin saptanması, uygulama, test, etiket ve dokümantasyon süreçleri ile müşterilerimize anahtar teslim projeler gerçekleştirmekteyiz.

Kutlu İletişim Teknolojileri, Müşteri İlişkileri Prensipleri; iş ve çözüm ortağı felsefesi üzerine kurulmuştur. Verdiğimiz hizmetlerin takibi ve devamını sağlamak kurumsal yapımızın değişmez unsurlarından biridir.Kutlu İletişim Teknolojileri’nde kurumsal yapının firmaların hacimleri ile değil kişilerin ve iş ortaklarının bilinçleri ile güçleneceği düşüncesi sağlam temeller üstüne oturmuş ve bunun sonucunda yüksek müşteri memnuniyetini beraberinde getirmiştir. Proje yönetimi, takım çalışması ve organizasyon konularındaki deneyimimiz ile konularında en iyiler ile çalışma prensibimiz, müşterilerimizin taleplerine zamanında ve en yüksek kalitede cevap verebilme gücü sağlamaktadır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Merkezi iletişim santral donanımları ile sayısal veya analog telefon-telgraf santrallerinin ve ağ geçitleri, köprüleri, yönlendiricileri gibi veri iletim donanımlarının imalatı (mors veya mors tipi kaydedici ve anahtarlar dahil)
Telefon : 0212 570 10 66
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 478
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1740762065
E-Posta : mkutlu@kutluteknoloji.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3410 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 01.04.2021

Mesaj Gonder