Giriş Yap

NATURA BOYA İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SAN MARCO İTALYAN BOYA

Natura Boya İnş. Ltd. Şti. İtalyan dekorasyon malzemeleri ve inşaat sektöründeki on yıllık yenilikçi ve araştırmacı deneyimin üzerine 1998 yılında kuruldu.

1998 yılından itibaren boya sektöründe İtalya'nın en büyük boya üreticilerinden Colorificio San Marco Spa. ile iş birliğine giren firmamız iki yüzü aşkın, değişik ve kaliteli ürünü tüketicilerin hizmetine sunmaktadır.

2003 Yılından itibaren Natura Boya bayiler ve perakendeciler vasıtası ile ürün satışı yanında, gelen yoğun talep üzerine büyük ve kaliteli projelere İtalya'da eğitim görmüş ustaları ile danışmanlık ve işçilik hizmeti de vermektedir.

İtalyan Dekoratif Boyalar konusunda öncü olan firmamız,gerek bu işteki tecrübesi gerekse satışını yaptığı ürünlerin kalitesi sayesinde Türkiye'deki bir çok kaliteli projeye malzeme ve işçilik temin etmeye devam etmektedir.

Venedik Sıvalarının Tarihi

Venedik sıvaları olarak bilinse de kökeni ve değişik uygulamaları Mezopotamya, Mısır, Antik Yunan ve Antik Roma dönemine kadar uzanmaktadır. Pompei'nin villalarında ve çeşitli antik Roma yapılarında bugün bile örneklerini görebilirsiniz. Aynı zamanda MÖ 1. Yüzyılda yaşayan Romalı mühendis ve mimar Vitruvius'un De Architectura adlı kitabında da yedi adımda yapım sürecini açıkladığı görülmektedir.

15.Yüzyılda Rönesans ile birlikte yeniden keşfedilmiş ve özellikle Venedik'teki binalarda sıkça kullanılmıştır. Venedik'te Lagün alanında inşaat halindeki binalar için sıva yapımında kullanılan kum nakliyesinde çok büyük zorluklar çıkmaktaydı. Bunun yanında Terra cotta ( kiremit rengi pişmiş toprak ) bolca bulunmaktaydı. Terra cotta tozu, kireç kaymağı kum ve su ile karıştırılarak ve renklendirici pigmentler katılarak uygulama yapılmış ve kullanılmıştır.

Ayrıca Venedik'in çok nemli yapısına yüksek teneffüs imkanı ile uyum sağlamış ve moda haline gelmiştir.

Sektörler

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Endüstriyel rulmanların, dişlilerin, dişli takımlarının ve tahrik tertibatı elemanlarının bakım ve onarımı

TEKNİK HIRDAVAT

  • Rulmanlar ve mekanik güç aktarma donanımları imalatı (bilyeli ve makaralı rulmanlar, aktarma milleri (şaftları), kam ve krank milleri, kranklar vb. ile rulman yatakları, düz mil rulmanları, yatak kovanları ve mil şaft yatakları vb.)
  • Makine ve ekipmanlarla ilgili aksam ve parçaların toptan ticareti (değirmentaşı, bileği taşı, zımpara ve aşındırma ürünleri, konveyör bantları, teknik kullanım için cam ve seramik ürünler, rulmanlar, vb.) (motorlu kara taşıtları için olanlar hariç)
Telefon : 0212 222 16 74
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 225
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1921056055
E-Posta : naturaboya@ttnet.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
3459 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder