Giriş Yap

ÖZBİR REDÜKTÖR VE MAKİNE SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

Hakkımızda


 1969 yılında LIMING IRON olarak kurulan üretici firmamız, 1972 yılında LIMING MACHINERY INDUSTRIAL CO. olarak ismini değiştirmiştir. Kurulduğu tarihten bugüne kadar ürün portföyüne 10'un üzerinde farklı redüktör tipi ve yüzlerce çeşit ekleyerek alanında uzmanlaşmıştır.

Biz de ÖZBİR REDÜKTÖR olarak yenilik ve teknoloji arayanlara hizmet vermekten gururluyuz. Firmamız genç ve dinamik bir firmadır. Her türlü yeniliği, teknolojiyi hızlı bir şekilde ve en uygun koşullarda isteklisiyle buluşturmak amacındayız. 

Hızın/devrin güce dönüşümünün adresi olarak en geniş spektrumla müşteri odaklı servisimizle hizmet vermekteyiz. LIMING marka redüktörlerimiz AC-DC elektrik motorlarına, servo motorlara ve step motorlara; flanşlarla - kaplinlerle bağlanarak güvenli bir şekilde güç elde edilmektedir. Sipariş aşamasında, satış sonrasında her türlü destek şiarımızdır.

Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini temel alan firmamız, ürün çeşitliliği ile de göz doldurmaktadır. ÖZBİR REDÜKTÖR‘ü tanımak sizleri, sizi tanımak bizleri mutlu kılacaktır. 

 

 

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Başka yerde sınıflandırılmamış diğer sanayi makine ve ekipmanlarının kurulum hizmetleri (matbaa makineleri ve çimento imalatında kullanılan makilerin kurulumu dahil)
Telefon : 0212 221 10 27-28
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1707
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2102250012
E-Posta : ozbir@oz-bir.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3281 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 09.04.2021

Mesaj Gonder