Giriş Yap

SMS

PINAR MÜHENDİSLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PINAR MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 1994 yılında konvensiyonel ve NC takım tezgahlarının SIEMENS® CNC, PLC ve SERVO sistemlerini kullanarak, revizyonlarının yapıldığı bir mühendislik ofisi olarak kuruldu. PINAR MÜHENDİSLİK, pazarda lider konuma ulaşmak üzere yatırım çalışmalarına ağırlık vererek gelişimini sürdürdü. Firma bu gün alanında lider çok uluslu firmaların, Türkiye’de çözüm ortaklığını yapmaktadır. PINAR MÜHENDİSLİK, SIEMENS® PLC çözüm ortağı olarak, makine ve sistem otomasyonu yazılımı ve projelendirmesi de yapmaktadır. Aynı zamanda PLC, CNC ve SERVO sistemlerinin donanım ve yedek parça satışı yapılmaktadır. 

Sektörler

ALTYAPI İNŞAATI

  • Uzun mesafe elektrik hatlarının inşaatı (uzun mesafe yüksek gerilim elektirik iletim hatları ile uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altıı iletim hatları)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Diğer elektronik ve elektrik telleri ve kablolarının imalatı (koaksiyel kablo ve diğer koaksiyel elektrik iletkenleri, yalıtılmış bobin telleri, izolasyonlu toprak su altı iletkenler, asetatlı ve silikonlu bakır iletkenler, vb.) (fiberoptik kablo hariç)
Telefon : 90-212-2200277
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1365
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2614632376
E-Posta : pinar@pinarmuhendislik.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2947 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 08.01.2021

Mesaj Gonder