Giriş Yap

SMS

KARTEK İLETİŞİM BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ

Bilişim sektöründe her marka bilgisayar ve printer satışı ile tamir, bakım, onarım ve teknik servis hizmeti vermek amacıyla 1997 yılında kurulan ve faaliyete başlayan Kartech, sektörün değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayarak satış, kiralama ve yazılım çözümlerini de hizmet portföyüne eklemiştir. Ayrıca her marka notebook ve printer arıza tespitini ücretsiz yaparak müşteriye ön bilgi verir. Kurulduğu günden bugüne yetişmiş uzman kadrosu ile günün teknolojik gelişimini sürekli yakalamaya çalışan, kesintisiz ve kaliteli hizmet sağlayan, sürekli müşteri memnuniyetini ilke edinen, değişime ve gelişime açık bir şirket olarak, yaratıcı ve doğru çözümler sunmak firmanın genel prensibi olmuştur.

Müşterilerimizin BT (Bilişim Teknolojileri) alanında ihtiyaçları doğrultusunda paket çözümler oluşturmak, söz konusu hizmetlerini koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile yerine getirmek Kartech Bilgisayar için bir iş yapma şekline dönüşmüştür. Kartech Bilgisayar, sektörün ihtiyaçlarını önceden görebilen, profesyonel kadrosu ile en kısa sürede sonuca ulaşabilecek çözümleri oluşturmuş ve bu seviyeyi en üst düzeyde tutarak sürekli kaliteyi hedeflemiştir.

Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda zengin ürün grubumuzu uygun fiyatlarlar sunabilmek ve satış desteği ile hizmet bütünlüğünün sağlanması firmamızın prensipleri içinde yer almaktadır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)
Telefon : 222 82 84
Blok : B
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1854
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2053051658
E-Posta : info@kartekiletisim.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3354 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder