Giriş Yap

SAYGINLAR İŞ GÜVENLİĞİ VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM PAZARLAMA İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ.

Saygınlar’a Dair:

Saygınlar olarak bizler yıllardır, tanıdığınız gibi, iş güvenliği ve iş elbiseleri konusunda sektöre daima yeniliği ve gelişimi getirmeyi ilke edinen, ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlere perakende veya toptan çözümler sağlayan köklü bir ekibiz.
Şirketimiz faaliyetine, 25 yıl önce İstanbul Karaköy'de bu sektörün kalbinin attığı Perşembe Pazarı piyasasında başlamıştır. Önceleri iş güvenliği donanımlarını faaliyet merkezimize aldığımız mesleki hayatımıza artık iş ve itfaiye elbiseleri tasarım ve imalatını da katmış bulunmaktayız.
Yeni iş güvenlik yasasının da yürürlüğe girdiği 2013 yılı için şirket olarak ürün yelpazemizi daha da yakından tanımanız amacıyla iş güvenliği konusunun olmazsa olmaz dallarından biri olan “el ve kol koruyucu ürün grubu olan eldiven ve kolluklar” üzerine bir web sitesi hazırladık.
Saygınlar İş Güvenliği ve Tekstil Ürünleri Ltd.Şti’ ye ait bu sitemizde iş eldivenleri ve kolluklar gibi ürünlerimizi çok daha yakından tanıma imkanı bulacaksınız.

Stok Durumu :

Web sitemizde bulunan ürünlerin stok durumu, içinde bulunduğumuz sezon durumuna göre veya müşterilerimizin yaptığı taleplerin eğilimine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu sebeple ürünlerimizin stoklu olup olmadığını verilen iletişim numaralarından öğrenmenizi rica ederiz.
Bu sitemizde sergilediğimiz ürün grupları, stoklarımızda bulunan ürünler ve bu stoklara ek olarak ayrıca yurtiçi ve yurtdışındaki tedarikçilerimizin depolarında sevke hazır halde bulunan ürünleri de kapsamaktadır. Bu itibarla ürün tercihlerinizi yaparken seçtiğiniz ürünün ne durumda bulunduğunu lütfen bize danışınız.
Ayrıca bazı ürünlerimiz sürekli talep görmediğinden aktif olarak üretilmemektedir. Bu tip ürünleri yalnızca koli bazında üretmek mümkün olmaktadır ve siparişinizin toptan olmaması durumunda üretmek mümkün değildir.

Kalite Konusu:

Sitemizde bulunan koruyucu ürünlerin tümü EN ve CE kalite sertifikalarına sahiptir.
Daha güvenli daha konforlu bir iş hayatına bizimle adım atmanız dileğiyle…
Hayırlı çalışmalar dileriz.

Sektörler

Telefon : 90-212-2101180
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 921
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1593466970
E-Posta : info@sayginlar.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2656 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder