Giriş Yap

TM2Project

Sıradan macera filmlerinde verilen görevin başarılı olması için kurulan takımlara baktığınızda her bireyin çok farklı olduğunu görürsünüz. Şifreleri çözmek için gözlüklü bir bilgisayar dahisi, hızlı ve yetenekli bir sürücü, güçlü kaslara ve sinirlere sahip bir asker, bazı kapıları kolaylıkla açmak için hoş bir kadın…

Birbirinden kutuplar kadar farklı olsalar da, ortak amaç doğrultusunda birleşen bir “takım”…

2007 yılında Tolga Şansal tarafından kurulan TM2 Project istediğiniz sonuca ulaşmak için doğru takımları kuran ve sizin için iki ve üç boyutlu her türlü hizmeti veren bir “fikir” ve “ürün” stüdyosu olarak hizmet vermeyi amaçlıyor.

Toplu konut projesinden, sokaktaki çöp kutusuna. Haftalar süren bir süreç sonunda ortaya çıkan bir kurumsal kimlik çalışmasından, hızlı bir afişe. Fotoğraf çekiminden, televizyon programına kadar içinde “fikir” olan her ürüne “özgün”lüğünü katıyoruz. Ekipteki doğru isimlerin kattığı “yaratıcılık” ile sürünün dışından ürünler tasarlıyoruz.

TM2 Project dahilinde ürün kataloğu veya tip proje bulamazsınız. Bizden istediğiniz her hizmet gerekli tasarım süreci ardından özgün bir şekilde ortaya çıkartılır.

İster bir kahve kupası, ister kentsel bir plan…

Sektörler

PERAKENDE TİCARET

  • Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret

KÜLTÜR VE SPOR

  • İnternet kafelerin faaliyetleri

KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI

  • Motorlu kara taşıtlarının parça ve aksesuarlarının diğer perakende ticareti (uzmanlaşmamış olanlar ile internet, posta, tezgah, pazar vb. yoluyla yapılanlar) (motosiklet parça ve aksesuarları hariç)
  • Motosikletler, motorlu bisikletler ve bunların parça ve aksesuarlarının diğer perakende ticareti (uzmanlaşmamış olanlar ile internet, posta, tezgah, pazar vb. yoluyla yapılanlar)

MOTORLU TAŞIT SATIŞ VE SERVİSİ

  • Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Kablolu telekomünikasyon faaliyetleri (kablolu ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması hariç)
  • Kablolu ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması
  • Kablosuz telekomünikasyon faaliyetleri (kablosuz ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması ve uydu üzerinden yapılanlar hariç)
  • Kablosuz ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması
  • Bys. diğer telekomünikasyon faaliyetleri (uydudan izleme, iletişim telemetresi vb. uzmanlık gerektiren telekomünikasyon uygulamalarının sağlanması, çevrim içi internet erişimi sağlanması, VOIP sağlanması, vb.)
Telefon : 90-212-2226923
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 12
Dükkan No : 1935
Giriş Katı : 12
Adres Kodu : 2425038698
E-Posta : soner.omurlu@tm2project.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2253 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder