Giriş Yap

SMS

PROGREMED KADIN SAĞLIĞI İÇ VE DIŞ TİCARET



PROGREMED 2000 yılında kurulmuş, yerli, bireysel bir girişim firmasıdır.

Firmamız, üniversite eğitimleri sonrasında uzun yıllar tıbbi tanı alanında uluslararası üretici firmaların ülkemiz temsilciliklerinde çalışıp edindikleri bilgi ve deneyimleri, bir araya gelerek yerli bir şirket çatısı altında birleştiren kişiler tarafından ileriye götürülmektedir.

Firmamız, Sağlık Bakanlığımızdan alınmış izin belgeleriyle öncelikli olarak tıbbi tanı ürünleri alanında hizmet vermeyi hedeflemekle birlikte, yaygın dağıtım ağından gelen diğer talepler doğrultusunda her türlü sağlık ürününü sunmayı da kendisine görev edinmiştir.

Firmamız yurt içi veya yurtdışından işbirliği yaptığı seçkin ve saygın iş ortakları ile birlikte sağlık sektöründe şimdilik ülkemiz, gelecekteyse tüm dünya yaşayanlarına hizmet edebilmek düşüncesiyle yola çıkmıştır.

Sektörler

SAĞLIK HİZMETLERİ

  • Ebe, sağlık memuru, sünnetçi, iğneci, pansumancı vb.leri tarafından verilen hizmetler (tıp doktorları dışında yetkili kişilerce sağlanan gebelik süresince ve doğum sonrası izleme ve tıbbi işlemleri kapsayan aile planlaması hizmetleri dahil) (hastane dışı)
Telefon : 90-212-2206212
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 9
Dükkan No : 1206
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2667730606
E-Posta : vbakiler@gmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2054 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 18.01.2021

Mesaj Gonder