Giriş Yap

SMS

İDE ELEKTRİK - VOLKAN KAPLAN

İDE ELEKTRİK 2007 yılında taahhüt alanında hizmet vermek amacı ile sektöre girmiştir. Firmamız bir tesisin kuruluş aşamasında ihtiyaç duyabileceği enerji nakil hatlarının, O.G. trafo merkezlerinin ve komple elektrifikasyonunun projelendirilmesi ve uygulamasının yapılması amacıyla kurulmuştur. Bu doğrultuda otel, tatil köyü, hastane, askeri tesisler, konut ve yaşam alanları, alışveriş merkezleri, gösteri merkezleri ve spor merkezleri gibi tesislerin tüm mühendislik hizmetlerini, tasarım, geliştirme ve uygulama işlerini başarıyla yapmayı, bu süreçte edindiği bilgileri de kadrosundaki tüm personele aktarmayı ilke edinmiştir. 

İş ortaklarımız, sektörde hep öncü olmayı hedeflemiş, malzeme kalitesinden ödün vermeyen, geniş servis ağı olan, teknik kadrosu yetkin ve güçlü, müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan, alanında kendini ispatlamış marka, firma, kişi ve kurumlardan oluşmaktadır. İde elektrik partnerlerinden aldığı bu güç ve destek ile, iş kalitesinden asla ödün vermeden mesleki hayatına devam etmektedir. 

Çekirdek kadromuz, firma kurucusu ve yöneticisi 1 elektrik mühendisi, muhasebe ve teknik uygulama ekibinden oluşmaktadır. Teknik uygulama ekibimizde 2 saha şefi elektrik mühendisi, 4 teknisyen ve 18 elektrik ustası bulunmaktadır.  Ayrıca şantiyelerin iş kapasitesine ve sözleşme yükümlülüklerine göre bulunması gereken teknik uygulama ekibi ihtiyaç duyulan hallerde yıllardır birlikte çalıştığımız, İde Elektrik kalitesinden asla ödün vermeyen çözüm ortaklarımızca sağlanmaktadır. 

İde Elektrik; elektrik mühendisliğinin ihtiyaç duyulan her alanında profesyonel çözümlerini, en ekonomik, en kolay ve en pratik yollardan siz müşterilerine sunmaktan, yurtiçi ve yurtdışı yatırımcı ve yüklenici grupların güvenilir bir partneri olmaktan gurur duymaktadır.

 

Sektörler

AYDINLATMA

  • Cam zarflar (açık) ve bunların cam parçalarının imalatı (elektrik ampulleri, elektrik lambaları, katot-ışınlı tüpler vb. için kullanılan)
  • Avize, aplik ve diğer elektrikli aydınlatma armatürleri, sahne, fotoğraf veya sinema stüdyoları için projektörler ve spot ışıkları, elektrikli masa lambaları, çalışma lambaları, abajur vb. lambaların imalatı (süsleme için ışıklandırma setleri dahil)
Telefon : 0212 210 18 78
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1417
Giriş Katı :
Adres Kodu : 2597232954
E-Posta : info@ideelektrik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3043 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.03.2021

Mesaj Gonder