Giriş Yap

SMS

MYS MEKANİK ELEKTRİK İNŞ. TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Mys Şirketler Group  Olarak

Profesyonel bir mühendislik kadrosu tarafında kurulan Mys group yurt içi ve yurt dışı Elektrik, Mekanik ve İnşaat sektöründe proje ve müşteri ihtiyacına göre kurumsal çözümler sunan bir kuruluştur. Mys Şirketler group ürün ve hizmet anlayışı ile hareket etmekte, sahip olduğu yetkili satıcılık ve yetkili destek ünvanı ile müşterilerimize geniş ürün yelpazesi sunmakta ve desteğini vermektedir. MYS, değişen dinamikleri doğrultusunda müşterilerimizin beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üreterek teknolojinin faydalarını işgücüne çevirmelidir. MYS olarak kusursuza ulaşma çabası ve sizlere “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” yaşatmak için kaliteli hizmet anlayışını prensip edinerek sorunlarınıza çözüm olmaya devam edeceğiz.

Vizyonumuz

 

Geleceğin yüksek teknolojili hayatına yüzünü dönen; daha fazla insanın bu teknolojilerden ve yaşam koşullarından faydalanması için emek harcayan; bölgesindeki üretim altyapısının gelişiminde payı olan projelere imza atan; beklentileri karşılamakta gösterdiği yüksek performans ile sorumluluklarının bilincinde olma prensibini ana ilke olarak benimsemiş; kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla genç, tecrübeli, yenilikçi global bir şirket olmak.

 

Misyonumuz

Mys Şirketler group için “yenilikçilik”, temel değerlerimizden birisi ve kültürel mirasımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Müşterilerimize ve bize büyük fayda sağlayan ürün, sistem, hizmet ve çözümlerin üretilmesini ifade eden bu yaklaşım ile, hizmet sunduğumuz her işletmenin kendi faaliyet alanlarında sektör liderliğini hedeflemesine destek olmayı amaçlarız.

Sektörler

Telefon : 0212 320 72 25
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 705
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2188646570
E-Posta : info@mys.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2861 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder