Giriş Yap

SMS

MERKÜR MAKİNE SAN. VE TİC. LTD .ŞTİ



Mercury, yabancı madde denetiminde tecrübeli uzmanlardan oluşan kadrosuyla 2005 yılından bu yana gıda, tekstil, plastik, ilaç-kimya, ahşap v.b endüstrilerin tamamına profesyonel metal dedektör X-ray ve checkweigher (kontrol terazileri) sistemlerini ve ilgili çözümleri sunmaktadır.

Denetleme ve tartım alanlarında dünyaca ünlü Alman Mesutronic Gmbh, OCS Chekcweighers ve EAGLE X-Ray firmalarının Türkiye distribütörlüğünü yürüten Mercury müşterilerinin sorunlarına gösterdiği yakın ilgi ve teknik hizmet desteği ile alanındaki en saygın ve güvenilir firma olmuştur. Denetleme endüstrisinde en geniş teknik servis ekibine sahiptir ve müşterilerine mekanik, pnömatik, elektrik ve elektronik tüm makine komponentlerine yönelik teknik servisi lokal olarak ve en hızlı şekilde sağlayabilmektedir.

Mercury’nin bir diğer birimi olan proses ve niş paketleme endüstrisindeki faaliyetleri tamamen farklı ürün uzmanları tarafından yönetilmekte; bu alanda distribütörü olduğu Alman Stephan Machinery GmbH firmasının özel mikserleri ile eritme peynir, sos, ketçap, mayonez, çikolata dolgu, marzipan, püreler, benzer birçok viskoz gıda ürününün üretimine yönelik teknolojiler sunmaktadır. Temsilcisi olduğu dünyada %80’in üzerinde Pazar payına sahip İtalyan paketleme devi Corazza SpA. Firması ise üçgen, kare eritme peynir, tereyağı, maya ve bulyon paketleme makineleri ve komple hat çözümleriyle endüstrinin tek adresi olarak bilinmekte iken Mercury, ABD menşeli GBM (Green Bay) Machinery firmasının patentli SOS ve IWS dilim peynir üretim hatları ile eritme peynir alanında %100 ürün portföyü tedarik etmektedir. Özellikle eritme peynir alanında Mercury komple tesisler kurabilmekte hatta 30 yılı aşkın tecrübeli kadrosuyla ürün üretimi konusunda danışmanlık hizmeti de vermektedir.

Mercury farkını birçok farklı endüstrideki sektörel tecrübesi ile ortaya koymaktadır. Kendisine danışan müşterilerine projeleri en ince ayrıntısına kadar sunar ve alternatifler belirler. Müşterilerinin doğru çözüme ulaşabilmesi için onları yönlendirir ve çözüme ulaşmalarını hızlandırır. Sipariş anından, ürünlerin devreye alınmasına kadar geçen süreçte müşterilerine sürekli rehberlik eder. Satış sonrası teknik destek ve hizmetler ise Mercury’nin sürekli mutlu müşterilere sahip olmasındaki en önemli etkendir.l

Sektörler

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • X ışınının veya alfa, beta ya da gama ışınlarının kullanımına dayalı cihazların toptan ticareti

TEKNİK HIRDAVAT

  • Dedektör imalatı (yeraltı kaynakları, maden, mayın, güvenlik kontrol, radyasyon vb. dedektörleri)
Telefon : 0212 222 22 35
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 7
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 1666964521
E-Posta : info@mercury.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2735 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder