Giriş Yap

SMS

MURR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Murrelektronik daimi iş ortağınızdır: Kontrol kabininden sahaya aktif veya pasif geçiş sağlar. Endüstriyel otomasyon uygulamalarınızı tek bir kaynaktan çözümleyebilmek için geniş ve türetilmiş ürünlerimizden size en uygun çözümleri sunarız.

 Gelişmiş pazarlama faaliyetlerimiz, müşteri ilişkilerimiz, hızlı ürün teslimatı hassasiyetimiz, yenilikçi ürünlerimiz ve takım çalışmasına inanan çalışanlarımız; başarılı olmamızdaki en önemli faktörlerdir ve bu özelliklerimiz bizim gurur kaynağımızdır.

Firmamız ilk Oppenweiler’de 1975 ‘de kuruldu, Şu anda hem yerel hem de uluslararası pazarda lider bir konumdadır.

Müşterimiz olarak, tüm eylemlerimiz ve düşüncelerimizin merkezindesiniz. ’Bağlantıda kalın’’  iddiamız felsefemizden ileri geliyor. Bu felsefemizle, ürünlerin performans, fiyat, kalite, lojistik ve servis gibi pazarlama gerekliliklerini yerine getirdiğimiz gerçeğinin altını çiziyoruz.

Murrelektronik dünya çapında yönetilen bir firmadır-Her bir sebep bağlantıda kalmanın önemini vurgulamaktadır. Her zaman fikirlerinize ve önerilerinize karşı açık 2000’den fazla çalışanımız her durumda iletişime geçebileceğiniz hizmet noktalarıdır.

Sektörler

Telefon : 0212 222 22 98
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1401
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2602332781
E-Posta : info@murrelektronik.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
3062 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder