Giriş Yap

PROTEK ZAMAN KONTROL VE GÜVENLİK SİST.LTD. ŞTİ.

Protek Zaman Kontrol ve Güvenlik Sistemleri San.Tic.Ltd.Şti. 2008 yılından itibaren İstanbul’da kurulmuş olup, ticari faaliyete başlamıştır.

Başlangıçta İstanbul ve Marmara bölgesinde, Personel Takip Sistemleri, Kamera Güvenlik Sistemleri, Bekci Kontrol Saati, Turnikeli Geçiş Kontrolleri, Otopark Bariyer Sistemleri ve Access Geçiş Kontrol Sistemleri konularında yapmış olduğu çalışma ve hizmetler ile pazarın önde gelen firmalar arasına girerek, bölgesel şirket kimliğinden tüm Türkiye’ye hizmet veren bir şirket haline gelmiştir. Geliştirdiği çözümleri hem doğrudan satış, hem de çeşitli illerdeki çözüm ortakları ile tüm Türkiye’ye sunmaktadır.

Bugün güçlü uzman kadrosu ile hizmet veren firmamız 2010 yılından itibaren TSE Servis ve yeterlilik belgesine sahip olarak hizmet vermektedir. Firmamız sistemler ile ilgili satış sonrası servis, bakım, arıza tespit ve tamir hizmetleri vermektedir.

Kuruluş yılından bu yana dürüstlük ilkesini benimseyerek, dengeli ve sağlıklı bir biçimde gelişen şirketimiz, müşterilerinin gösterdikleri yakın ilgi ve itimat sayesinde bu günkü onur verici konumuna ulaşmıştır. şirket olarak kurmuş olduğumuz ve halen satış sonrası servis ve destek verdiğimiz sistemlerin sayısı 13,000’ in üzerindedir.

Şirketimiz bünyesinde, AR-GE çalışmalarına verilen önem sonucunda söz konusu biometrik, face, proxmity sistemlerin italat yapan, yazılımlarını geliştiren bir şirket haline gelmiştir. Şirketimiz,internet, üretici firma broşürleri ve medya üzerinden sürekli gelişen teknolojiyi takip etmekte, personeli eğitip müşterilerini son teknoloji ürünleri hakkında bilgilendirmektedir.

Şirketimiz ZKTECO, SONY, SAMSUNG, HID, MAKİM, NEUTRON, TANSA, ÖZAK gibi bir çok enternasyonal şirketin ürünlerinin temsilciliğini yaparak, yüksek teknolojiye sahip elektronik cihazları, sistem çözümlerinde ve otomasyon uygulamalarında kullanmaktadır.

Kuruluşundan bu yana ağırlıklı olarak faaliyet alanları:

BİOMETRİK PARMAK İZİ KONTROL SİSTEMLERİ,
PROPASS FACE YÜZ TANIMA KONTROL SİSTEMLERİ,
PROXMITY KART OKUYUCU KONTROL SİSTEMLER,
PLAKA TANIMA SİSTEMİ,
ACCESS KAPI KONTROL SİSTEMLERİ,
TURNİKE GEÇİŞ SİSTEMLERİ,
OTOPARK BARİYER SİTEMLERİ,
OGS/HGS OTOPARK SİSTEMLERİ,
WC KONTROL SİSTEMLERİ,
ÜYE TAKİP SPOR SALONLARI SİSTEMİ,
PERSONEL DEVAM KONTROL SİSTEMLERİ,
ACCESS GEÇİŞ KONTROL,
PERSONEL YEMEK KONTROL,
BEKÇİ TUR KONTROL,
PERSONEL KART PRINTER,
GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ,
METAL ARAMA DEDEKTÖRLERİ

Şirket olarak en önemli prensibimiz

“ ZAMANINDA YERİNDE DÜZENLİ VE SÜREKLİ HİZMET “
Daha kapsamlı bilgi almak için lütfen iletişim kurunuz, yetkili elemanlarımızın her türlü bilgiyi en ince detayına kadar vermeye hazır olduğunu bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla; 

Sektörler

Telefon : 0212 210 41 20
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 9
Dükkan No : 1385
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2209646435
E-Posta : info@protekzaman.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2435 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder