Giriş Yap

SMS

SERVOLT ENERJİ SAN. VE DIŞ TİC.A.Ş.

SERVOLT ENERJİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. olarak 29 Yıllık tecrübemizle, İkitelli OSB’de 5000 m2 Kapalı Alana Kurulu Fabrikamız ve İstanbul Perpa Ticaret Merkezinde bulunan ofisimizle birlikte, Oto/İzole Tip Transformatörler,  Kesintisiz Güç Kaynakları(UPS) , Servo ve Statik Voltaj Regülatörleri, Kombi Regülatörleri, Kablo Bağı, Klips, Kablo Pabuçları (SKP), Kuru Tip Bakımsız Aküler, Monofaze ve Trifaze Baralar,  Pano malzemeleri konularında hizmet vermekteyiz. 

 
VİZYON
Kalteyi bir yaşam biçimi olarak benimsemiş, doğruluk ve güveni en önemli değer kabul eden SERVOLT ENERJİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. kuruluşundan bu yana "insana saygı"ya dayanan yönetim, sorunsuz hizmet anlayışı ile sektörün saygın şirketleri arasında adını farklı bir konuma yerlestirmiştir.
 
MİSYON
Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan kurumsal yapımız müşteri odaklı çalışma stratejimiz ve rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile "en iyi" şekilde değerleri yönetmektir.
 
HEDEF
Doğru ürünü, doğru zaman ve doğru fiyatla sunan, kusursuz hizmet veren, satış sonrasında ilke edindiği koşulsuz müşteri memnuniyeti, insana ve çevreye saygılı, çalışanına sürekli yatırım yapan, global değeri yüksek ve sürdürülebilir büyüme hızına sahip bir şirketi olmaktır.


SERVOLT ENERJI SANAYI VE DIS TICARET A.S. is established in 1993 and manufacturer & exporter with 29 Years of experience with our 10 000 m’2 closed area factory in Ikitelli OSB ISTANBUL/TURKIYE and our office in Istanbul Perpa Trade Center ISTANBUL/TURKIYE

SERVOLT ENERJI SANAYI VE DIS TICARET A.S. is committed to providing high quality products and services to meet diverse customer requirements. With the same diligent customer-oriented spirit, SERVOLT ENERJI SANAYI VE DIS TICARET A.S is dedicated to continuously designing, manufacturing, marketing, and introducing a complete line of Uniterruptible Power Supply(UPS), Servo and Static Voltage Regulators/Stabilizers,Gensets, Transformers, AGM/VRLA Batteries, Cables Ties, Cable Lugs, Busbars, Static Transfer Switches  products to the demanding power market ensuring the availability of high-quality power for critical applications. 

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar

TRAFİK MÜŞAVİRLİĞİ

  • Bilgisayar ve çevre birimlerinin operatörsüz olarak kiralanması ve leasingi (elektronik veri işlemci, merkezi işlem birimi, çevre birimleri, manyetik veya optik okuyucular, vb.)

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri)

ALTYAPI İNŞAATI

  • Kentsel (kısa mesafe) telekomünikasyon (iletişim) hatlarının inşaatı (anten dahil iletim kuleleri ve trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisindeki dağıtım alt istasyonları vb.)

KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI

  • Motorlu kara taşıtları ve motosikletler için elektrikli sinyalizasyon donanımları, kornalar, sirenler, cam silecekleri, buğu önleyiciler, elektrikli cam/kapı sistemleri, voltaj regülatörleri vb. elektrikli ekipmanların imalatı

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Buhar üretim kazanları (buhar jeneratörü), kızgın su kazanları (boyler) ve bunların parçaları ile kazanlar (boylerler) için yardımcı üniteler ve buhar veya diğer buhar güç üniteleri için kondansatör imalatı

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik motoru, jeneratör ve transformatörlerin aksam ve parçalarının imalatı
  • Güç transformatörleri, dağıtım transformatörleri ve özel transformatörlerin bakım ve onarımı (elektrik dağıtım ve kontrol cihazları dahil)
  • Elektrik enerjisinin iletimi (elektrik üretim kaynağından dağıtım sistemine aktaran iletim sistemlerinin işletilmesi)
  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)

AYDINLATMA

  • Pil, akümülatör veya manyeto ile çalışan portatif elektrik lambaları ve elektriksiz lambalar ile el feneri, gaz ve lüks lambası vb. aydınlatma armatürlerinin imalatı (taşıtlar için olanlar hariç)

PLASTİK VE KAUÇUK

  • Kablolamada kullanılan gereçlerin imalatı (fiş, soket, baskılı, düğmeli vb. anahtar, priz, duy, plastikten elektrik boru ve kablo tablaları, makine ve cihazları izole edici plastik bağlantı parçaları, vb.) (elektronik bileşenlerde kullanılanlar hariç)
Telefon : 0212 222 97 99
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1465
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2581333487
E-Posta : info@servolt.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3184 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.01.2023

Mesaj Gonder