Giriş Yap

SMS

ŞAH SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

Türkiye dahilinde geniş bireysel ve kurumsal portföyü, genişleyen şubelerimiz ve finansal uzman danışman kadromuz ile hizmet vermekteyiz.

Sigortalılarımızın portföylerinin hasar prim dengelerini denetleyerek yıl içerisinde hasar oranlarını düşürülmesinin sağlanması ve bu sayede bir sonraki yıl için poliçe fiyatlarında ciddi indiriler ile sigortalılarımıza ekonomik olarak katkının sağlanması.

Sigortalılarımıza hasar anında veya ihtiyaç duydukları her türlü sigortacılık bilgileri yada sorunları için 7/24 saat kesintisiz hizmet sunmaktayız.

Hasarlarda sigortalılarımız hiçbir zarar görmemesi için tanzim ettiğimiz poliçelerin eksiksiz olmasına çok önem vermekteyiz. Biz bu poliçelere 10 yıllık deneyim ve birikimlerimizi yansıtmaktayız.

Tüm müşterilerimizin özel günlerinde; hatırlatma, kutlama, küçük hediyeler gönderilmesi hizmelerimiz arasında yeralmaktadır.

Sektörler

SİGORTACILIK

  • Hayat sigortası dışındaki sigortacılık faaliyetleri (sağlık, yangın, motorlu taşıt, konut, tarım, denizcilik, havacılık, kaza, doğal afet, ulaştırma, nakliyat, para kaybı, borçlanma, mali sorumluluk, vb.)
Telefon : 0212 210 64 52 - 53
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 2017
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 1998453474
E-Posta : info@sahsigorta.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3464 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder